Nyttårsworkshop

Posted: august 21, 2017 By: Comment: 0

Nyttårsworkshop: Restorative Yoga
– Gå inn i det nye året med med harmoni og balanse i kropp, hjerte og sjel!

Søndag 31. desember
kl. 11.00-13.00
~ med Margrethe Aas Johnsen

Restorative yoga er en dypt avslappende og rolig yogapraksis der vi inviterer kropp, sinn og ånd til å frigjøre spenning og gi slipp på stress. Etter en hektisk juletid er du velkommen til å workshop der vi tilrettelegger for en dyp avspenning med fokus på chakrasystemet og gjør klar for et nytt år, med alt det fører med seg.

Chakra betyr “hjul” og refererer til energisentre i kroppen. Disse energihjulene korresponderer til ulike nervebunter og organer, men også følelser og erfaringer. Levd liv former mønstre i kropp og sinn. For å kunne fungere godt, er det viktig å balansere energien og rydde opp i det som har satt seg fast. I denne workshopen vil vi undersøke dette gjennom en fysisk praksis og en lengre yoga nidra, slik at vi får erfare hvordan følelser endres gjennom energi.

Restorative yoga er en praksis som er stadig viktigere i en hektisk hverdag og et samfunn som verdsetter effektivitet over velvære. Det er gjennom stillhet og et innovervendt fokus at vi kan kultivere helbredelse og gjenopprettelse, tilbake til en tilstand der vi ikke savner noe.
Ingen forkunnskaper kreves og nybegynnere til Restorative yoga er særlig velkomne.
Vi bruker tepper, blokker og bolstere (store puter) for optimalt velvære.

Du kan låne: Tepper og bolster og ev yogamatte.
Ta med: Egen yogamatte (hvis du har). Du kan også ta med et eller flere tepper, blokker og øyepute om du har.

Pris:
– kr 500,-
Påmelding og betaling (ordinær pris) i appen (under “Billetter”) eller her!
10 % rabatt til kunder med årsmedlemskap; kr 450,-
Påmelding og betaling rabattert medlemspris i appen (under “Billetter”) eller her! (gjelder kun for kunder med årsmedlemskap, har du klippekort kjøper du den andre billetten)