OMbience – Yoga & Lydbad

Posted: februar 6, 2018 By: Comment: 0

OMbience – Yoga & Lydbad

Dag: Torsdag 30. november
Tid: Kl. 19.00-21.00
Sted
: Skur 2, Skansekaien 23 – se her!

Avslutt november med en meditativ og skinnende sanseopplevelse i bevegelse!
John Derek Bishop, musiker, komponist og produsent og Camilla Veen, Jivamukti Yogalærer, tar oss med på et dypdykk inn i oss selv ved hjelp av live elektronisk musikk, yoga, pust og meditasjon.
Klassen vil være en kombinasjon av kraftfull flyt-yoga og myke beroligende yogastillinger og meditasjon – tonesatt av Bishops musikk.
Passer for alle nivåer! Ta med egen yogamatte, og ev teppe til savasana. Gi oss beskjed dersom du har behov for å låne yogamatte.

Pris:
kr 399,- ordinær pris
kr 359,- rabattert  pris for kunder med årsmedlemskap (har du klippekort kjøper du ordinær pris)

Påmelding:
– Påmelding og betaling (ordinær pris) i appen (under “Billetter”) eller her!
– Påmelding og betaling rabattert medlemspris i appen (under “Billetter”) eller her! (gjelder kun for kunder med årsmedlemskap)

 

Bio John Derek Bishop:

John Derek Bishop (alias Tortusa) er en musiker, komponist og produsent innen ulike former for elektroniskmusikk fra Stavanger. Han ga ut soloalbumet «I Know This Place – The Eivind Aarset Collages» på Jazzland Recordings i 2016 og ble nominert til Spellemannprisen for albumet. Han har siden gitt ut seks album på Jazzland som har fått gode kritikker i de internasjonale magasinene Mojo, Prog Magazine, og Future Music.

Bishop har vært utøver, komponist og produsent på over femti utgivelser de siste 15 årene og utgitt musikk med Arve Henriksen, Eivind Aarset, Nils Petter Molvær, Jan Bang, Erland Dahlen og flere. De siste årene har Bishop turnert mye med ulike grupper i Tyskland, England, Polen, Frankrike og Norge.

Bishop bruker ulike former av hardware og software til komposisjon og konsert, eksempelvis gamle båndmaskiner, modulære synthesizere, samplere og en rekke andre verktøy. En hjørnestein i Bishops produksjon er selve klangen og strukturen i lydbildet. På mange av konsertene hans live-sampler han musikerne han spiller med og transformerer de innspilte lydene spontant under konserten til nye lydbilder, rytmer, akkorder og melodier.

Som komponist har Bishop komponert musikk til en stor mengde moderne dans, performance og teaterforestillinger som har blitt vist i Norge, England og Frankrike. Han har laget musikk til en rekke kortfilmer som har fått internasjonale utmerkelser. Ved siden av musikken jobber Bishop med fotografi og har laget de fleste albumkoverene sine.

Skrevet om Bishop ́s utgivelser:
“sonic tapestries blending field recordings with acoustic and electric instruments, often warped into strange new shapes” MOJO
“a seductive ambient heat haze of rarefied beauty.” PROG
“a beautifully and slowly evolving album that takes us on a transcendental journey that feels simultaneously unfamiliar, benign and inviting…. Tortusa’s finest and most distinctive work to date” 8/10, FUTURE MUSIC
”Eternal Return” kombinerer nyrydning med nyskapning. Det er et helstøpt og overbevisende album.” Arild R. Andersen / Jazz i Norge

Hjemmeside: www.bishop.no