Restorative Yoga Workshop

Posted: august 10, 2017 By: Comment: 0

La juleroen senke seg med Restorative Yoga
Lørdag 19. desember
kl. 15.00-17.30 (Fullbooket!)
Ekstra-workshop satt opp! kl. 18.00-20.30

~ med Margrethe Aas Johnsen

Restorative yoga er en dypt avslappende og rolig yogapraksis der vi inviterer kropp, sinn og ånd til å frigjøre spenning og gi slipp på stress. Etter en hektisk førjulstid er du velkommen til å workshop der vi tilrettelegger for en dyp avspenning med fokus på chakrasystemet.

Chakra betyr “hjul” og refererer til energisentre i kroppen. Disse energihjulene korresponderer til ulike nervebunter, og organer, men også følelser og erfaringer. Levd liv former mønstre i kropp og sinn. For å kunne fungere godt, er det viktig å balansere energien. I denne workshopen vil vi lære mer om dette gjennom teori og praksis og erfare på kroppen hvordan følelser endres gjennom energi.

Restorative yoga er en praksis som er stadig viktigere i en hektisk hverdag og et samfunn som verdsetter effektivitet over velvære. Det er gjennom stillhet og et innovervendt fokus at vi kan kultivere helbredelse og gjenopprettelse, tilbake til en tilstand der vi ikke savner noe. Ingen forkunnskaper kreves og nybegynnere til restorative yoga er særlig velkomne. Vi bruker tepper, blokker og bolstere for optimalt velvære.

Ingen forkunnskaper kreves og nybegynnere til restorative yoga er særlig velkomne.

Vi bruker tepper, blokker og bolstere for optimalt velvære.
Du kan låne: Tepper og bolster.
Ta med: Egen yogamatte. Du kan også ta med et eller flere tepper, blokker og øyepute om du har.

Pris: kr 450,-
10% rabatt til kunder med abonnement.
Påmelding her!