Ashtanga Yoga Weekend

Posted: november 29, 2017 By: Comment: 0

Ashtanga Yoga Weekend
20-21 januar
med Alexander Medin

Kom og opplev gleden av Ashtanga yoga og få en god innføring i klassisk yogafilosofi.
Dette kurset henvender seg til alle som vil forstå den praktiske relevansen av yoga i hverdagen og hvordan det kan gi økt styrke og kraft til å takle livets utfordringer på en ny måte. Du vil få en god innføring i hvordan de ulike yogaposisjonene påvirker oss og hvordan vi kan tilnærme oss dem på en trygg og god måte.

Alexander Medin har over 25 års erfaring som yogalærer og har en MA-grad i Sanskrit og Indisk filosofi. Han er også gründeren av Nøsen Yoga og Fjellhotell og stiftelsen Back in the Ring.

PROGRAM:
Lørdag 20 januar
09:00-12:00 Yoga Teknikk. Pust, meditasjon og bevegelse.
Her vil du få en detaljert forståelse av de ulke posisjonene som legger grunnlaget for dynamisk yoga. Du vil lære deg nøkkelprinsippene for å utvikle en god praksis, forebygge skade og bygge styrke. Vi vil også gå igjennom grunnprinsippene i meditasjon og ulike pusteøvelser.

12:00-13:00 Lunsj

13:00-14:00 Praktisk Yogafilosofi
Her vil du få et grunnleggende innblikk i hva de klassiske yogatekstene formidler om praktisk hverdagsliv og hvordan vi kan finne glede og velvære i de små øyeblikk. Yoga er ikke en virkelighetsflukt, men kunsten å komme nær de viktige ting i livet som skaper langsiktig glede.

14:15-15:30 Yoga, restitusjon og den subtile kroppen
Slapp av finn ro og kjenn på gleden av avspenning og restitusjon gjennom pust og bevegelse.
Her vil du lære deg enkle teknikker i hvordan du aktivt bruker pusten i de ulike stillingene for å påvirke nervesystemet. Du vil oppleve pustens kraft i integreringen av de ulike posisjonene og kjenne på den beroligende effekten dette har på sinnet.

Søndag 21. januar
09:00-10:45 Yoga Teknikk. Pust, meditasjon og bevegelse.
Denne klassen bygger videre på grunnprinsippene fra lørdagens klasse og innlemmer dette på en praktisk måte. Fokuset her er en forståelse av flyt, hengivelse og indre oppvåkning.

11:00-12:00 Praktisk Yogafilosofi med te og litt snacks.
Hva er den grunnleggende hensikten med yoga og hva er det egentlig vi lærer om oss selv i prosessen? Hypoteser, diskusjoner rundt verdier og samtaler om mening.

12:00-12:30 Oppsummering og avrundning.
Hva er god yogateknikk som fungerer i praksis. Hva er det viktigste yoga kan lære oss og hvordan integrerer vi dette i hverdagen? Dialog og refleksjon.

Pris: kr 1800,-
NB! 10% Early Bird-rabatt ved påmelding innen 5. januar, kr 1620,-!
Påmelding her!
Etter 5. januar:
Ordinær pris kr 1800,- Påmelding her!
Rabattert pris til kunder med årsmedlemskap, kr 1620,-. Påmelding her!