Workshop: Art of Assist

Posted: august 10, 2017 By: Comment: 0

Art of Assist
– en workshop for lærere i alle yogametoder og for utøvere som for tiden gjennomfører et lærerkurs eller som ønsker å lære mer om anatomisk og energetisk assistering av yogastillinger

Lørdag 3. februar
Kl. 14.00-17.00
~ med Terese Arildsdatter Riis

Assistering i yoga er en unik måte å kommunisere med utøverens kropp på, gjerne uten bruk av ord. Det er utveksling av energi mellom den som justerer og den som blir justert. I Jivamukti Yoga legger vi stor vekt på denne «kunstformen», og det er en viktig del av undervisningen for de som tar yogalærerutdanningen hos oss. Virkelig gode assisteringer hjelper utøveren å forstå stillingen bedre, og å komme forbi hindringer/blokkeringer.
Har du lyst til å lære om hva som kreves både anatomisk og energetisk for å gi gode og trygge assisteringer, eller å utvide kunnskapen din om assisteringer, så er dette workshopen for deg.
Vi går igjennom de vanligste stillingene og ser på ulike måter å gi assisteringer på. Vi diskuterer også oss imellom og kan lære av hverandre. Dagen deles opp i to økter og du vil få mulighet til både å assistere og motta assisteringer. Kjennskap til undervisning av yoga er en fordel, men ikke et krav for deltakelse. Velkommen til noen timers god gammeldags «nerding»

Pris:
– kr 500,-
Påmelding og betaling (ordinær pris) i appen (under “Billetter”) eller her!
10 % rabatt til kunder med årsmedlemskap; kr 450,-
Påmelding og betaling rabattert medlemspris i appen (under “Billetter”) eller her! (gjelder kun for kunder med årsmedlemskap, har du klippekort kjøper du den andre billetten)