Bookingregler

Posted: oktober 30, 2017 By: Comment: 0

Bookingreglene er etablert i beste hensikt for våre kunder, og for at timer som er booket og ikke benyttes, frigis til andre som ønsker plass.

BOOKING

For å kunne booke må du ha et gyldig klippekort eller kjøpe drop-in-time. Mer info om priser her.
Man bør booke på forhånd, via app-en vår i AppStore eller GooglePlay. Vi anbefaler å tillate varsling i app-en og husk å aktivere e-post-info.
Vennligst møt opp tidligst 15 minutter før, og senest 5 minutter før timen du skal på begynner. Hvis du ikke møter opp i tide vil plassen din bli gitt til kunder som venter på plass.

AV-BOOKING & BOOKINGRESTRIKSJONER:
LATE CANCEL / NO SHOW

Husk å av-booke time dersom du ikke kan komme, slik at du ikke opptar andre sin plass.
Det er mulig å avbestille inntil 4 timer før oppstart uten å bli belastet for timen.
Dersom du ikke har meldt deg av timen innen 4 timer før timen starter, vil det registreres en “Late Cancel”/”No Show” på kundekontoen. Dersom du har klippekort vil det trekkes et klipp. Dersom du har introtilbud må du betale gebyr på kr 100,-.

Hvis du glemmer å avbestille 2 timer, eller flere, i løpet av 14 dager, får du ikke forhånds-booke klasser i en periode på 14 dager.
Skulle du oppleve å bli suspendert fra online booking i 14 dager er du likevel hjertelig velkommen til å delta på timer, men må da møte til drop in-plasser.


VENTELISTE

Sett deg på venteliste dersom det er fullt. Du vil motta en e-post med bekreftelse hvis du får plass. Det er også mulig å se dette i app-en/på nett.
4 timer før timen starter flyttes man ikke over fra venteliste til timen: Sjekk da gjerne app-en for ledige timer/late cancel eller møt opp for å se om det er ledig drop in (noe som det som regel er).
Husk at “late cancel”- / “no show”-regelen gjelder selv om du står på venteliste!
Det er viktig å melde seg av ventelisten dersom du ikke har planlagt å komme.