Bookingregler

Posted: oktober 30, 2017 By: Comment: 0

Bookingreglene er etablert i beste hensikt for våre kunder, og for at timer som er booket og ikke benyttes, frigis til andre som ønsker plass.

BOOKING

Regjeringen innfører strengere nasjonale tiltak f.o.m. torsdag 25. mars:
“Treningssentre kan holde åpent for de som er bosatt i kommunen.”

Dette betyr følgende;
Jivamukti Stavanger: kun åpent for kunder bosatt i Stavanger kommune
Jivamukti Sandnes: kun åpent for kunder bosatt i Sandnes kommune

NB! For medlemmer bosatt i andre kommuner (Sola, Randaberg, Klepp, Time osv) vil abonnement/klippekort bli satt på frys.

Vi har åpent for booking 3 dager frem i tid.
For å kunne booke må du ha et gyldig medlemskap, klippekort eller kjøpe drop-in-time.
Man må booke på forhånd, via app-en vår eller i mindbodyonline. Vi anbefaler å tillate varsling i app-en og husk å aktivere e-post-info.
Vennligst møt opp tidligst 15 minutter før, og senest 5 minutter før timen du skal på begynner. Hvis du ikke møter opp i tide vil plassen din bli gitt til kunder som venter på plass.

AV-BOOKING & BOOKINGRESTRIKSJONER:
LATE CANCEL / NO SHOW

Husk å av-booke time dersom du ikke kan komme, slik at du ikke opptar andre sin plass.
Det er mulig å avbestille inntil 4 timer før oppstart uten å bli belastet for timen.
Dersom du ikke har meldt deg av timen innen 4 timer før timen starter, vil det registreres en “Late Cancel”/”No Show” på kundekontoen. Dersom du har klippekort vil det trekkes et klipp. Dersom du har abonnement må du betale gebyr på kr 100,-.

Hvis du glemmer å avbestille 2 timer, eller flere, i løpet av 14 dager, får du ikke forhånds-booke klasser i en periode på 14 dager.
Skulle du oppleve å bli suspendert fra online booking i 14 dager er du likevel hjertelig velkommen til å delta på timer, men må da møte til drop in-plasser.


VENTELISTE

Sett deg på venteliste dersom det er fullt. Du vil motta en e-post med bekreftelse hvis du får plass. Det er også mulig å se dette i app-en/på nett.
4 timer før timen starter flyttes man ikke over fra venteliste til timen: Sjekk da gjerne app-en for ledige timer/late cancel eller møt opp for å se om det er ledig drop in (noe som det som regel er).
Husk at “late cancel”- / “no show”-regelen gjelder selv om du står på venteliste!
Det er viktig å melde seg av ventelisten dersom du ikke har planlagt å komme.