Høsttimeplanen

Posted: desember 11, 2017 By: Comment: 0

Høstens timeplan starter mandag 30. august! 
Stikkord i høst er styrke, flyt og varme!

Nyheter!

JIVAMUKTI MEDIUM
Perfekt for alle som ønsker å komme videre steg-for-steg fra Basic- og andre nybegynnertimer til mer avanserte timer. Det blir utforsking av spennende yogasekvenser som i en vanlig Open-time, men med grundigere forklaringer fra instruktøren. Hver Medium-klasse er en del av et fireukerskurs som utforsker et nytt tema hver uke. Målet er at du skal forlate klassen med følelsen av at du har oppnådd noe, og at du kanskje gjorde mer enn du trodde du kunne …

TABATA
Tabata er en høyintensiv intervalltrening som består av åtte sett med hurtige øvelser, hver utført i 20 sekunder med en kort hvile på 10 sekunder. Intervallene gjentas totalt 8 ganger, og vil da resultere i totalt fire minutters trening. For å kjøre en hel tabata-økt setter vi sammen flere fireminutters intervaller. Vi benytter øvelser der man bruker egen kroppsvekt (f.eks. Burpees, Push-ups, knebøy, utfall, Mountain climbers, båten med senk og hev av overkropp og bein) og disse skal gjennomføres med en slik intensitet at pulsen stiger og musklene virkelig får kjørt seg! Vi runder av timen med rolige yogaøvelser og avspenning. Timen passer for alle som ønsker en skikkelig treningsøkt.

MANIPURA FLOW
I denne dynamiske flyt-timen har vi fokus på vårt tredje energisenter, manipura chakra, som ligger rundt navlen og solar plexus. Med tvister, core-øvelser og pranayama vekker vi vår indre varme.
Passer for alle, noe yogaerfaring kan være en fordel.

YIN YANG FLOW
En klasse som engasjerer både yin- og yang-energier, og hjelper deg å resette og fornye. En herlig kombinasjon av en rolig yinklasse og en mer energisk flytklasse. Alle yin/yang Flow-timer avsluttes med lang savasana. Passer for alle som ønsker en rolig og dyptgående time for kropp og sjel.

Jivamukti Spiritual Warrior & OCEAN DIP
Bli med på en forfriskende lunchtime og (frivillig) felles sjøbad ved Tou Scene etter timen. Husk badetøy og håndkle.
Spiritual Warrior- klassene er designet for travle mennesker som bare har én time til rådighet. Klassen er rask, og er absolutt en “kom-i-form-time”.

Absolute Beginner: 
10-ukers nybegynnerkurs
Mer info her!

Senior Yoga Sandnes
Et yogakurs spesielt tilpasset de “godt voksne”, rundt 60 +. Passer for alle nivåer.
NB! Få ledige plasser. Påmelding her!

Mer info om våre kurs for gravide, mor&barn og yogakurs for barn & ungdom  her!

Det er nå mulig å kjøpe årsabonnement. Våre priser finner du her!
Ny til yoga? Få svar på det meste du lurer på her!