Livestream Yoga 18. mai-14. juni

Posted: oktober 2, 2017 By: Comment: 0

På pressekonferanse torsdag 7. mai fikk vi vite at myndighetene forlenger Covid19-tiltakene, og det fysiske senteret vårt vil dermed forbli STENGT inntil videre. Tentativ åpningsdato er nå 15. juni.

Siden vi dessverre må vente en stund til før vi kan møtes fysisk har vi bestemt oss for å korte ned ventetiden med en ny periode med livesendinger. Hovedvekten av livsendinger blir nå på vår lukkede Facebook-gruppe, i tillegg til 1 zoom-time i uken.
Skulle vi plutselig få deilig og varmt vær vil vi fortløpende vurdere å legge noen yogatimer utendørs.

Nok en gang vil vi TAKKE hver og en av dere som har vært med oss på livesendinger hittil. Vi vil veldig gjerne gi noe tilbake til dere; og kan love rabatterte abonnementspriser til alle som har hatt livestream-abonnement når vi kan åpne studioene våre for ordinære yogatimer igjen.

Og en siste gladnyhet: Alle som kjøper live-abonnement får 10 USD rabatt på den nye globale plattformen, Jivamukti Union. Her kan du gjøre yogatimer med Jivamukti Yoga-lærere fra hele verden! Vår egen Camilla Veen underviser ukentlig på Jivamukti Union-plattformen; fredager kl. 10.00 og mandager kl. 19.00

LIVESTREAM YOGA 18. mai-14. juni

Pris:

  • kr 499,-
  • Studenter: 100,- kr rabatt.
    Kontakt oss for rabattkode!

 

PÅMELDING OG BETALING via mindbodyonline her!
NB! All info om Facebook-gruppemedlemskap og Jivamukti Union-rabattkode kommer i kvitteringsmail. Sjekk spam om du ikke mottar i innboksen.

Livestream-timeplan 25.-31. mai:

Mandag 18. mai: Yin Yoga kl.17.30
Tirsdag 19. mai: Class for busy people kl. 12.00, Jivamukti Open kl. 19.00
Onsdag 20. mai: Spiritual Warrior kl. 11.00, Jivamukti Restore & Renew kl. 20.00
Torsdag 21. mai: Open Light Express. kl, 10.00, Jivamukti Open ZOOM kl. 18.00
Fredag 22. mai: Meditasjon kl. 8.30, Jivamukti Open kl. 09.00
Lørdag 23. mai: Jivamukti Open Express kl. 11.00
Søndag 24. mai: Jivamukti Open Light kl. 19.00

Timene forgår på vår lukkede Facebook-gruppe, og vil være tilgjengelige til midnatt dagen etter hver sending! 1 gang i uken har vi time via Zoom, informasjon om zoom vil bli sendt ut på epost minimum 30 minutter før oppstart av time.

NB! Vi minner om at ALLE klippe- og abonnementskort er på hold til vi kan åpne igjen.

Vi savner dere veldig, men det har vært et fint substitutt å ha kontakt med mange av dere via våre daglige Livestream-sendinger på Facebook og Zoom!
Vi håper dere blir med oss videre, og at enda flere blir med, slik at vi kan holde liv i studioet vårt og skaffe inntekter til de fantastiske instruktørene våre i denne vanskelige situasjonen.