Yin workshop med akupressur

Posted: august 5, 2016 By: Comment: 0

FULLBOOKET! “Manifestasjon – vis hvem du er”
Yin workshop med akupressur
– elementet ILD med meridianene Trippelvarmer og Kretsløp
Lørdag 13. april
Kl. 11.00-13.00
~ med Tone Kristin Haugland

En yin workshop med fokus på enkel triggerpunktmassasje, akupressur, for å fordype din egen yin yoga praksis. Du vil lære spesifikke triggerpunkter og hvordan stimulere disse for fri flyt av energi/chi, og dermed økt fleksibilitet og mobilitet i sener, muskler og ledd. Lett stimulering av spesifikke punkter trigger forløsning av endorfiner som er neurokjemikalier som hemmer smerte. Dette får musklene til å slappe av og vi oppnår en følelse av harmoni, glede og velbefinnende.

Spesifikke yinstillinger vil assistere deg dypere, sammen med enkle assisteringer/ akupressur- massasje fra læreren.

Yinstillingene og punktene som blir stimulert, vil denne gangen balansere to av meridianene som er knyttet opp mot elementet ILD som i kinesisk medisin samsvarer med sommeren; blomstring og pubertet. Elementet er dynamisk og fullt av vitalitet. Viser begeistring for livet gjennom økt hjerteaktivitet. Solen er livgiveren, som hjertet er vår livgiver. Vi trenger varme, vi er varme og vi kan gi varme til andre.

Elementet ild er delt i fire meridianer, denne gangen er det de ytre faktorene vi skal ta for oss. Kretsløp og den mystiske Trippelvarmeren. Nøkkelord: sirkulasjon og temperaturkontroll, glede, lykke, selvrealisering, optimisme, respekt og følelse for andre

Det blir en skånsom balansering av kropp og sjel for manifestering og kommunikasjon. Tillit og tro på at det kommer til å gå bra, stole på prosessen. Vi finner fred og ro på matta med støtte fra bolstre, tepper og blokker, til beroligende musikk.

Pris:
kr 350,-
10 % rabatt til kunder med årsmedlemskap, kr 315,-
Påmelding og betaling (ordinær pris) i appen (under “Billetter”).
Påmelding og betaling rabattert medlemspris i appen (under “Billetter”) (gjelder kun for kunder med årsmedlemskap).