Yin Workshop med Acupressure

Posted: juli 6, 2018 By: Comment: 0

Stavanger
16. mars kl. 10.30-13.00

En yin workshop med fokus på enkel triggerpunktmassasje, acupressure, for å fordype din egen yin yoga praksis. Du vil lære spesifikke triggerpunkter og hvordan stimulere disse for fri flyt av energi/chi, og dermed økt fleksibilitet og mobilitet i sener, muskler og ledd. Lett stimulering av spesifikke punkter trigger forløsning av endorfiner som er neurokjemikalier som hemmer smerte. Dette får musklene til å slappe av og vi oppnår en følelse av harmoni, glede og velbefinnende.

Spesifikke yinstillinger vil assistere deg dypere, sammen med enkle assisteringer/ acupressure- massasje fra læreren. Yinstillingene og punktene som introduseres, vil balansere meridianene som er knyttet opp mot elementet tre, som i kinesisk medisin samsvarer med våren.

Det blir en skånsom vårrengjøring for kroppen: En oppvåkning av kropp, tanker og sjel, til mulighetene en ny vår innehar. Frihet til å gjøre gode valg i balanse og harmoni med deg selv og verden rundt deg. Vi finner fred og ro på matta med støtte fra bolstre, tepper og blokker, til beroligende musikk.

Hjertelig velkommen!

Instruktør: Tone Overelv
Pris: kr 375,-
Påmelding her!