Yin workshop med akupressur

Posted: august 5, 2016 By: Comment: 0

WORKSHOPEN ER FULLBOKET!

“Du er deg selv nærmest”
Yin workshop med akupressur
– elementet VANN
Lørdag 25. november
Kl. 11.00-13.00
~ med Tone Haugland Overelv

En yin workshop med fokus på enkel triggerpunktmassasje, akupressur, for å fordype din egen yin yoga praksis. Du vil lære spesifikke triggerpunkter og hvordan stimulere disse for fri flyt av energi/chi, og dermed økt fleksibilitet og mobilitet i sener, muskler og ledd. Lett stimulering av spesifikke punkter trigger forløsning av endorfiner som er neurokjemikalier som hemmer smerte. Dette får musklene til å slappe av og vi oppnår en følelse av harmoni, glede og velbefinnende.

Spesifikke yinstillinger vil assistere deg dypere, sammen med enkle assisteringer/ akupressur- massasje fra læreren. Yinstillingene og punktene som blir stimulert, vil denne gangen balansere meridianene som er knyttet opp mot elementet VANN, som i kinesisk medisin samsvarer med vinteren og naturen som går i dvale. Nøkkelord er indre visdom, refleksjon, og å gi slipp på fortiden for å møte framtiden med åpenhet.

Det blir en skånsom balansering av kropp og sjel for aksept, viljestyrke og handlekraft. Tillit og håp til at det kommer til å gå bra, stole på prosessen.
Vi finner fred og ro på matta med støtte fra bolstre, tepper og blokker, til beroligende musikk.

Pris:
kr 350,-
10 % rabatt til kunder med årsmedlemskap, kr 315,-
Påmelding og betaling (ordinær pris) i appen (under “Billetter”)
Påmelding og betaling rabattert medlemspris i appen (under “Billetter”) (gjelder kun for kunder med årsmedlemskap)