Yin workshop med akupressur

Posted: august 5, 2016 By: Comment: 0

Å puste inn livet
Yin workshop med akupressur
– elementet METALL
Lørdag 25. mars
Kl. 11.00-13.00
~ med Tone Haugland Overelv

En yin workshop med fokus på enkel triggerpunktmassasje, acupressure, for å fordype din egen yin yoga praksis. Du vil lære spesifikke triggerpunkter og hvordan stimulere disse for fri flyt av energi/chi, og dermed økt fleksibilitet og mobilitet i sener, muskler og ledd. Lett stimulering av spesifikke punkter trigger forløsning av endorfiner som er neurokjemikalier som hemmer smerte. Dette får musklene til å slappe av og vi oppnår en følelse av harmoni, glede og velbefinnende.

Spesifikke yinstillinger vil assistere deg dypere, sammen med enkle assisteringer/ acupressure- massasje fra læreren. Yinstillingene og punktene som introduseres, vil denne gangen balansere meridianene som er knyttet opp mot elementet METALL, som i kinesisk medisin samsvarer med årstiden høst. Å puste inn livet og gi slipp på det vi ikke lenger trenger. Å gjøre ting som begeistrer oss og å bearbeide det som holder oss tilbake fra fullkommen lykke.

Det blir en skånsom oppvåkning og balansering av kropp, tanker og sjel, til en utveksling og kommunikasjon med både det indre og ytre via pust og rolig bevegelse. Gode pusteøvelser vil bli introdusert sammen med enkle yinstillinger med kortere og lengre hold.

Vi finner frihet og fredfullhet på matta med støtte fra bolstre, tepper og blokker, til beroligende musikk.

Pris:
kr 350,-
10 % rabatt til kunder med årsmedlemskap, kr 315,-
Påmelding og betaling (ordinær pris) i appen (under “Billetter”) eller her!
Påmelding og betaling rabattert medlemspris i appen (under “Billetter”) eller her! (gjelder kun for kunder med årsmedlemskap)